Travellandovi avionski aranžmani za evropske metropole: Barselona od 359€, Pariz i Lisabon od 399€, Korzika od 649€
Metropole, Foto: Promo

PAŽNJA

Travellandovi avionski aranžmani za evropske metropole: Barselona od 359€, Pariz i Lisabon od 399€, Korzika od 649€

Praznični period donosi posebnu atmosferu, zato ne propuštajte neki od avionskih paket aranžmana

Objavljeno:

Barselona u oktobru – Vaša idealna prilika za beg u sunčanu Kataloniju!

Oktobar u Barseloni donosi savršen spoj prijatne klime, manjih gužvi i autentičnog šarma grada. Iskoristite ovo vreme za opuštene šetnje pored Mediterana, posetu znamenitostima poput Sagrade Familije i Parka Güell, kao i istraživanje skrivenih kutaka Gotske četvrti. Uz sunčane dane i blage večeri, Barselona u oktobru pruža nezaboravno iskustvo bez vreve letnje sezone.Uz atraktivne cene paket aranžmana, sada je pravi trenutak da rezervišete svoje putovanje i uživate u magiji ovog grada – LAST MINUTE ponuda agencije “Travelland” sa avio polascima 13. i 20. oktobra na 3 noćenja po ceni od samo 359 evra. Aranžmani na 4 noćenja uključuju najranije polaske: 10; 14; 16; 17. oktobar.

Ako planirate putovanje za vreme praznika Dana primirja u novembru, Barselona je sjajan izbor. Praznični period donosi posebnu atmosferu, zato ne propuštajte neki od avionskih paket aranžmana na 3 ili 4 noćenja (po ceni od 399 evra) sa polascima: 08; 10; 11. novembar. Doček Nove godine u Španiji je tek poseban doživljaj, ispunjen vatrometima, tradicionalnim svečanostima i energijom koja traje do ranih jutarnjih sati. Agencija “Travelland” je takođe pripremila eksluzivne ponude, pružajući vam priliku da uđete u novu godinu na spektakularan način.

Barselona
Barselonafoto: Promo

LAST MINUTE cene odnose se i na ponudu za istraživanje portugalske prestonice. Lagani jesenji dani su savršeni za otkrivanje bogate istorije, muzeja i zamkova, kao i uživanje u tradicionalnim portugalskim specijalitetima poput pastel de nata i sveže morske hrane.

Najraniji polasci koje možete rezervisati za Lisabon su 12, 19. i 26. oktobar po ceni od 399 evra (aranžman na 3 noćenja). Na raspolaganju su i atraktivni paket aranžmani sa 4 noćenja, savršeni za kraći odmor ili produženi vikend. Takođe, iskoristite priliku za beg iz svakodnevice tokom predstojećih praznika – Dan primirja i Doček Nove godine. Panoramsko razgledanje Lisabona uključeno je u cenu za određene polaske. Program predviđa i fakultativne obilaske: Sintra, Kabo da Roka, Batalja, Nazare...

Lisabon
Lisabonfoto: Promo

Pariz, čuveni "grad svetlosti", jedna je od najposećenijih evropskih metropola. Ukoliko niste imali priliku do sada da budete u Parizu, agencija “Travelland” je spremila svim ljubiteljima ovog grada avionski paket aranžman na 3 noćenja po ceni od 399 evra sa polascima od 24. oktobra. Boravak od 4 noćenja možete rezervisati po najnižoj ceni od 435 evra i to za polaske: 09; 17; 26. oktobar ali i tokom praznika kao što su Dan primirija 08. i 11. novembar ili Nova Godina 30. decembar.

Korzika
Korzikafoto: Promo

Korzika u novembru – Skriveni biser za miran i autentičan odmor

Korzika (Corsica) je prelepo mediteransko ostrvo koje pripada Francuskoj, smešteno zapadno od Italije i severno od Sardinije, pružajući jedinstveni spoj francuskog šarma i italijanskog uticaja. Poznata po svojoj netaknutoj prirodi, planinskim masivima i dramatičnim obalama, predstavlja raj za ljubitelje avanture i prirode. Jedna takva avantura od 4 dana je zagarantovana 08. novembra, pružajući vam priliku da otkrijete skrivene lepote ovog fascinantnog ostrva. Paket aranžman na 3 noćenja osmišljen je za sve hedoniste koji žele da uživaju u raskošnoj prirodi, autentičnim lokalnim delicijama i opuštajućem ambijentu (cena po osobi od 649 evra).

Na linku METROPOLE možete pronaći još mnogo atraktivnih ponuda za evropske destinacije, uključujući Italiju, Francusku, Češku, Poljsku, Grčku, Nemačku, Tursku, Mađarsku… Iskoristite priliku da putujete i tokom predstojećih praznika - Dana primirja ili Doček Nove godine i uživajte u pažljivo osmišljenim aranžmanima koji vam omogućavaju da doživite najbolje od odabrane destinacije. Broj mesta za svaki termin polaska je ograničen, stoga ne gubite vreme!

Za više detalja obratite se u poslovnici agencije radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Espreso/ Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.